Sztárok

Orvosnak nézték Gazdag Tibort – galéria

Tizedik születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban. A kerek évforduló alkalmából Gazdag Tibor, aki a kezdetek óta erősíti a csapatot, mesélt az elmúlt évtized tapasztalatairól és arról, milyen furcsa helyzetekbe keveredett szerepe miatt.

Az elmúlt tíz évben nagyon sokat kaptam a sorozattól. A színház világából csöppentem bele ebbe a műfajba, itt tanultam meg, hogy mi az a filmezés” – kezdte visszaemlékezését Gazdag Tibor, a Jóban Rosszban Pongrácz doktora, aki nemcsak saját szakmájában szerezett tapasztalatokat a forgatások alatt. “Megtanultam sebet varrni. Volt itt egy kedves orvos, aki megmutatta, hogy kell megfogni az ollót és áthúzni a cérnát. Még nem próbáltam ki éles helyzetben”  – mesélte nevetve a Csillagvirág Klinika főorvosa, majd hozzátette: átélte már a legnagyobb orvos sorozatos klisét is – azt, hogy valódi doktornak nézték.

Fotó: TV2
Fotók: TV2

“Abban a faluban ahol laktam, egyszer rosszul lett egy idős hölgy éjszaka, és a rokonok ki akarták hívni a mentőt, de a néni azt mondta nekik, szó nem lehet róla, hiszen itt lakik pár házzal arrébb Pongrácz doktor. A családtagok mondták neki, hogy az nem lehet, hiszen én egy színész vagyok, mire az idős asszony azt válaszolta: azt nem hiszi el, egy színész nem tudja ilyen jól eljátszani az orvos szerepét. Ez pedig hatalmas dicséret volt számomra” – büszkélkedett a színész, aki azt is megvallotta nekünk, tíz évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy ilyen sokáig képernyőn marad. “A kezdetekkor annyira sokat forgattunk, hogy attól féltem, nem fogom bírni a tempót. Reggeltől éjszakáig dolgoztunk, és többször úgy éreztem, hogy sem fizikailag, sem szellemileg nem fogom tudni hosszú távon csinálni. De aztán szerencsére megszoktuk egymást, és már nincsenek ilyen hullámvölgyek” – vallotta meg Gazdag Tibor, aki szerint egy sorozat hosszú életének a titka a jó forgatókönyvben rejlik.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan ünnepeltek a stábtagok:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top