Sztárok

VV7: komoly vádakkal illeti az RTL Klubot Dávid

A Való Világ 7 korábbi kiesője, Dávid úgy érzi, hogy megalázták és kihasználták – írja a Bors.

Dávid, a Való Világ 7 volt játékosa nem tudja megemészteni, hogy elsőként esett ki a show-ból. Azt állítja, hogy a műsor készítői szándékosan vágták úgy össze az anyagokat, hogy ő ne legyen érdekes a nézők számára – írja a Bors. “Én végig az a szórakoztató karakter voltam, aki a beköltözéskor egy szál alsónadrágban a pezsgőfürdőbe ugrott. De körülbelül a harminc százaléka került adásba annak, amit bent műveltem. A nézők nem láthatták a Macival kialakult kapcsolatomat, ahogy a Zsúval való együttlétünket sem vágták be. Pedig mi szexeltünk először a villában. El volt ez már döntve, hogy fiúnak kellett kiesnie a játékból” – mondta Dávid.

“Sajnáljuk, hogy Dávidnak két hónap alatt sem sikerült elfogadnia a nézők döntését, azt, hogy a szimpátiaszavazáson utolsó lett… Azzal pedig tisztában kell lenni, hogy a szereplés egy valóságshow-ban nem garancia a médiakarrierre” – reagált Dávid vádjaira az RTL Klub.

VV7: komoly vádakkal illeti az RTL Klubot Dávid

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top