Sztárok

Különleges fotósorozat Ördög Nóráról

Ördög Nóra és Nánási Pál még Mici lányuk születése előtt pihent a Maldív-szigeteken. És ha már egy ilyen festői szépségű helyen jártak, a sztárfotós gyorsan lőtt is néhány sorozatot akkor még várandós feleségéről, a képek között akad egy-két pikánsabb darab is.

Körülbelül várandóssága közepe felé járhatott Ördög Nóra, amikor elkészültek róla a tengerparti fotók, hisz pocakja már szépen kerekedett akkor. Az azúrkék tenger, a fehér homok és a pálmafák pedig ideális környezetet nyújtottak, hogy megihlessék Nánási Pált egy pocakos fotósorozathoz. “Idén utazás helyett időutazás…   Éppen két évvel ezelőtt Nóri és Mici a Maldív-szigeteken. Akkor (is) már gömbölyű volt a világ:-)” – írta honlapján a fotós, aki a bensőséges és bohókás pillanatok mellett felesége pikánsabb oldalát is megmutatta.

A fotókért kattints Nánási Pál oldalára, addig pedig lapozd végig a Rising Star műsorvezetőjéről készült korábbi képgalériáinkat is.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

VV Fanni ezúttal sem fukarkodott a meghökkentő kijelentésekkel. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top