Sztárok

A Dal: hat hónapos kisfia Ív legnagyobb rajongója

Rengeteget próbál és készül A Dal szombat esti második elődöntőjére Katona Zsombori Éva, azaz Ív, akinek a család segített abban, hogy hat hónapos kisfia mellett fel tudjon készülni a versenyre.

“Nagy szerencsém van a családommal, mindenki rengeteget segít nekünk. Ráadásul a pici is jól bírja, hogy sok helyre visszük magunkkal” – kezdte a fiatal anyuka, akinek féléves kisfia az egyik legnagyobb rajongója.

“Természetesen sokat hallja a dalomat, és mikor megszólal a zene, már tombol. Látszik, hogy nagyon szereti” – mesélte nevetve Ív, aki már gőzerővel készül A Dal szombati második elődöntőjére, amelyen többet között Szabó Ádám, Dér Heni és Ív nagy favoritjai, a Szécsi lányok is  színpadra lépnek. A Dal énekesnője szerencsés alkatnak tartja magát, hiszen – mint mondja – egyáltalán nem tart a fellépéstől.  “Szerencsére nem vagyok lámpalázas típus, úgyhogy nem izgulok nagyon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top