Sztárok

Tiszta apja a Szulejmánt alakító Halit Ergenc fia – fotó

Az elmúlt egy hónapban már többször is lefotózták a Szulejmán sorozat sztárját és a családját egy hatalmas isztambuli bevásárlóközpontban. Halit Ergenc kisfia ugyanis szinte mindennap a gyerekeknek kialakított KidzMundóba akar menni.

Korábban csak ritkán lehetett látni Halit Ergenc és Bergüzar Korel kisfiát, mostanában viszont egyre többet szerepel a kis Ali. A színészpár fia egyszerűen megszállottja lett a gyerekeknek kialakított “városkának”, ahol a hatalmas és egyedi játszóházban a gyerekek kipróbálhatják magukat különböző foglalkozásokban, lehetnek híradósok, fodrászok, tűzoltók vagy éppen játszhatnak csapatjátékokban. “Ez most a nyaralás és a pihenés ideje, ezért engedem, hogy Ali azt tegyen, amit csak akar. Már saját rekordja is van” – dicsekedett a Szulejmán sztárjának felesége, Bergüzar Korel, aki saját bevallása szerint semmit sem tud megtagadni a kisfiától. Elnézve a képeket, nem is csoda, hiszen Ali éppen úgy tud nézni, mint az édesapja, az pedig már régi történet, hogy Ergenc az igéző tekintetével hódította meg annak idején a feleségét.

Még több Szulejmán!

Nézd meg a legfrissebb galériát! És a korábbiakat is!

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 További Szulejmán hírek a Facebookon!

fotók forrás: Facebook, Enjoygram

Justin Bieber mindent megbánt. Részletekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top