Sztárok

VV7: Dani tisztázni szeretné dolgait Zsuval

Véget ért a VV7 az egyetemista Dani szármára. A játékos szerint Dennis és Fanni "szerelme" miatt kellett távoznia.

Meg lehet nyugodni, egykori “szűzpöcök” Fanni nem maradt magára, hiszen a nézők vasárnap este 44,51:55,49 arányban Nyírtelek büszkeségét küldték vissza a játékba. Dani a kiesése utáni első napon a Nők Lapja Caféval is megosztotta a párbajon szerzett tapasztalatait. “Emelt fővel távoztam a villából. Tudom, hogy Dennis a Fannival való kapcsolata miatt maradt bent. Gondolom nem véletlen, hogy a párbaj előtt kezdtek folyton szerelmet vallani egymásnak” – értékelte helyzetét a ValóVilág hetedik szériájának értelmiségije. A fiatal srác úgy véli, korán jött el számára a párbaj, de így is azt gondolja, sokat tanult a bent töltött 76 nap alatt.

“Érettebben jöttem ki, úgy érzem, remek önismereti trénig volt” – pszichologizált a jövendőbeli jogász, aki arra is kitért, néhányan igazán közel kerültek a szívéhez a villában. “Ádámmal és Macival biztosan fogom tartani a kapcsolatot, és Zsuval is szeretnék leülni majd, hogy megbeszéljük a dolgainkat. Rosszulesett tőle, hogy egyik nap még azt hittem, jóban vagyunk, majd másnap hátba támadott. Robint és Lacit is megkedveltem, Edinára pedig kifejezetten barátként tekintek, szeretném, ha ő nyerne” – vallott lelke mélységeiről Dani.

Fotó: RTLII/Bársony Bence
Fotó: RTLII / Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top