Sztárok

Totyogós lánya előtt drogozott Whitney Houston

Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina Brown március 4-én töltené be huszonkettedik életévét, ám egyelőre a család is csak reménykedik abban, hogy Houston és Bobby Brown egyetlen közös gyermeke megéri a holnapot. Crissyre – ahogy a család becézi – hat nappal ezelőtt talált rá férje otthonuk fürdőkádjában, arccal a vízbe bukva. Ugyanúgy, ahogy 2012. február 12-én Whitney Houstonra a testőre. Bobbi Kristina életéért még küzdenek az orvosok, a családot azonban már felkészítették a legrosszabbra.

Whitney Houston lányának, Bobbi Kristinának nehezen indult az élete. Anyja, aki a világ egyik legnagyobb tehetsége volt, korán rászokott a drogokra, Bobby Brownnal kötött 14 éves házassága alatt többször megjárta az elvonót. A szülők saját lányuk előtt puszították magukat a drogokkal, ezzel pedig elmondani sem lehet, mekkora kárt okoztak a gyermeknek, és milyen példát mutattak neki. Whitney Houston egykori sofőrje a napokban mesélt arról, hogy míg a kislány a limuzin egyik ülésén játszott, szülei a másik ülésen szívták a cracket, de Bobbi Kristina számtalanszor volt szemtanúja annak is, ahogy apja összeveri a világ által piedesztálra emelt énekesnőt.

Megnézem
Összes kép (1)

Az énekesnő halála után Bobbi Kristina hozzáment Houston nevelt fiához, Nick Gordonhoz, amit a nagymama egyáltalán nem nézett jó szemmel, és a közvéleményt is megosztotta a frigy (a napokban a rokonok arról nyilatkoztak, hogy hivatalosan nem is házasodtak össze – a szerk.). Sokáig úgy tűnt, hogy a fiatalok támaszai egymásnak a tragédiában, közös tetoválással állítottak emléket Whitney-nek. Csakhogy a szenvedélybetegségből egyiküknek sem sikerült kilábalnia..

Megnézem
Összes kép (1)

Houston halálát Bobbi Kristina sosem volt képes feldolgozni, hisz anya és lánya minden rossz ellenére rendkívül közel állt egymáshoz, rajongásig szerették egymást. A néhai énekesnő lánya a kábítószerek rabja lett. Az élet-halál között lebegő Bobbi sokak szerint pont azokat okolhatja ezért a kicsit sem irigylésre méltó életért, akiket a legjobban szeretett: a szüleit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top