Sztárok

Rá sem ismerni Tóth Gabira – fotó

Tüneményes fotót osztott meg múltjából Tóth Gabi. Az X-Faktor mentora, bár sokat változott, mikrofon iránti szerelme láthatóan örök.

Tóth Gabi szuper fényképpel jelentkezett be Instagram-oldalán. Az énekesnő mélyen belenyúlt a fiókba, és egy 16 évvel ezelőtt készült fotót húzott elő onnan, melyen osztrák barátnőjével szereplenek. Az X-Faktor mentorát alig ismertük fel a kilencéves, vörös hajú kislányban, bár a mikrofon, ami akkor is a kezében volt, segített nekünk. Ráadásul látszik, Gabi már gyerekként is pontosan tudta, mi lesz majd, ha nagy lesz.

Az énekesnő egyébként nem rég vágott bele ismét a munkába. Korábban elárulta nekünk, hogy a január a pihenés időszaka számára, arra is volt ideje, hogy egykori mentoráltjaival, a Tha Shudrassal stúdióba vonuljon. Azonban a február eljövetelével ismét színpadra lépett, pár napja, testvérével, Tóth Verával adott közös koncertet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top