Sztárok

A Dal: Tóth Vera meglepő kijelentést tett

Tóth Vera szombaton A Dal első középdöntőjében áll ismét színpadra. A fellépés különlegessége pedig, hogy egyik legjobb barátjával, Mujahid Zolival kell megmérkőznie.

Tóth Vera és Mujahid Zoli tizenkét éve nagyon közel állnak egymáshoz, a legjobb barátok. “Boldoggá tesz, hogy mindketten középdöntősök vagyunk A Dalban. Bár én is nagyon szeretnék menni Bécsbe a döntőre, de ha kettőnk közül az egyik dalt lehetne csak választani, inkább Zoli menjen tovább” – tett meglepő kijelentést Tóth Vera.

“Én ugyanis már megkaptam azt az ismertséget, amiért Zolinak még mindig küzdenie kell, és azt kívánom neki, hogy végre részesüljön az őt megillető elismerésben”  – folytatta az egykori megasztáros és hozzátette, még az A Dal döntőjénél is fontosabb az üzenet, amelyet a dalával közvetíteni szeretne.

“Nagyon személyes számomra a Gyémánt (ez Vera dalának a címe-a szerk.), teljesen azonosulni tudok vele. Ráadásul azt gondolom, hogy ez egy olyan dal, ami mindenkinek szól, ami azt üzeni, hogy mindenkiben megvan a ragyogás, amit nem hagyhatunk, hogy mások elhomályosítsanak”méltatta Hrutka Róbert szerzeményét Tóth Vera.

Nem lehet több gyerekük Erdei Zsoltéknak. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top