Sztárok

VV7: kipakolt Dennisről exbarátnője

A Való Világ beköltöző show-jában ország-világ előtt szakított barátnőjével Dennis. A megalázott lány érdekes dolgokat árult el a villalakóról – írja a Blikk.

Jennyvel a beköltöző show-ban szakított Dennis. A lány a Blikknek elárulta, hogy családja anyagilag is támogatta a Való Világ játékosát. “Több mint egy évig voltunk együtt Dennisszel, nálunk lakott, közösen terveztük a jövőt. Aztán jött a Való Világ, s bár féltem a dologtól, nem elleneztem, mert tudtam, hogy neki ez fontos. Azért is, hogy anyagilag talpra álljon, és hogy egzisztenciálisan ne függjön a családunktól… Egy ország előtt közölte, hogy a kapcsolatunknak vége. Ő ezt már hónapok óta tervezte, s végig felhasználta anyu szeretetét és az én támogatásomat is… Kihasznált bennünket anyagilag és érzelmileg is. Ráadásul még jól meg is szégyenített élő adásban. Soha többé nem szeretnék vele beszélni” – mondta Jenny.

VV7: kipakolt Dennisről exbarátnője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top