Sztárok

Whitney Houston: Király Linda különleges fotóval emlékezik az énekesnőre

Whitney Houston három évvel ezelőtt halt meg, a világ pedig még mindig gyászolja. Király Linda azon szerencsések közé tartozik, akik még találkozhattak vele személyesen.

2012. február 11-én érkezett a szomorú hír: Whitney Houstont holtan találták egy Beverly Hills-i hotelszobában.  Azóta is minden évben megemlékeznek róla a rajongói. Idén Király Linda is csatlakozott azokhoz, akik emléket állítanak az énekesnőnek. Lindának még volt alkalma arra, hogy személyesen találkozzon a legendás Whitney Houstonnal, és közös képet is készíttek. Ezt osztotta most meg Linda, a fotót pedig egy Whitney Houston számból vett idézettel kommenálta: “We will always love you” – írta.

A Houston család gyászát idén egy másik tragikus eset is súlyosbítja. Whitney lányára ugyanis január 31-én találtak rá eszméletlen állapotban. Bobbi Kristina azóta nem tért magához, az orvosok mesterséges kómában tartják, szerettei előtt nagyon nehéz feladat áll, el kell dönteniük, lekapcsolják-e a gépről a 21 éves lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top