Sztárok

15 kilótól szabadult meg Tóth Vera

Schobert Norbi tavaly állt ismét Tóth Vera mellé, hogy segítsen az énekesnőnek a fogyásban. A fitneszguru a Borsnak mesélt, jelenleg hogy állnak.

Schobert Norbert nem először foglalkozik Tóth Vera súlyproblémáival. A fitneszguru a Borsnak elmondta, hogy bár az énekesnő már 15 kilótól megszabadult, fogyása nem olyan gyors, mint más, súlyproblémákkal küzdő embernek. “Először tíz éve foglalkoztam Verával, akkor húsz kilót fogyott, és nagy boldogan megállt azon a szinten, egy ideig. Eddig tizenöt kilótól szabadult meg. Tény, nem olyan gyorsasággal fogy, mint az átlag extra túlsúlyos emberek, akiknél egy év alatt százkilós mínuszt érek el” – mondta Schobert Norbi.

“Vera egyelőre nem preferálja a sportot… Talán ez az egyik gyenge pontja… Egyébként a feleségem többször felajánlotta neki, hogy edzi, de eddig még nem élt a lehetőséggel, lehet, félt, hogy kemény kiképzőt kap” – folytatta a fitneszguru. Tóth Vera nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. “Jövő héten konzultálunk Norbival, utána talán nyilatkozunk a témában” – mondta Varga Géza, az énekesnő menedzsere.

Tóth Veráról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top