Sztárok

A Dal: ők már biztosan ott lesznek a döntőben

Íme A Dal döntőseinek névsora! Nézd meg velünk, kik jutottak tovább és kerültek egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy Bécsben is megmutathassák magukat a színpadon!

Szabó Ádám – Give Me Your Love

Szabó Ádám szerelmes balladája másodszor is megérintette a zsűrit és a közönséget. ByeAlexnek egyszer már bejött a szerelem A Dalban, vajon Szabó Ádámot is elviszik az érzelmei a nemzetközi döntőig?

Mujahid Zoltán – Beside You

Tóth Vera egyik legjobb barátjának a dalán szinte érezzük, hogy az eurovíziós közönségnek íródott. Mujahid Zoli száma inkább drámai, de mégis olyan, amire lehet tombolni is. Nem is csoda, hogy Pierrot a műsor történtében először, tíz pontot adott és ezt mondta: “Nem lennék megsértődve, ha te lennél ott Bécsben”.

Csemer Boglárka Boggie – Wars for Nothig

Boggie-nak egy évvel ezelőtt már sikerült elvarázsolnia a nemzetközi közönséget Parfüm című dalával. Most megismételheti a sikert, hiszen dala olyan üzenetet közvetít, ami a háborúkkal sújtott világban bárhol megállja a helyét.

Spoon – Keep Marching On

A Spoon zenekar éve úgy tűnik, arról szól, hogy egyik tehetségkutatóból a másikba mennek. Szinte állandóan a képernyőn vannak. Talán a világ is megismerkedhet az egykori X-Faktoros fiúbandával?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top