Sztárok

Valentin-nap: így lepte meg feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja

Az Irigy Hónaljmirigy Varga Győzője nem szokványos ajándékkal lepte egy szerelmét Valentin-nap alkalmából. Az énekes a csillagok közé repítette kedvesét, így költöttek el kettesben egy romantikus vacsorát.

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai már gőzerővel készülnek 25 éves születésnapi nagykoncertjükre, ám az énekes, Varga Győzőnek sikerült időt szakítania a romantikázásra. A zenész Valentin-nap alkalmából a Planetáriumba vitte a feleségét, amit kibérelt kettőjüknek, hogy a csillagos égbolt alatt költsenek el egy felejthetetlen vacsorát.

“Gyakran járunk étterembe, ám ezúttal valami extrább programmal szerettem volna levenni a lábáról a feleségemet, mert Böbe imádja a kreatív ötleteket. Felidézve kapcsolatunk elejét, amikor gyakran a csillagos égbolt alatt randevúztunk, kibéreltem egy vacsora erejéig a Planetáriumot, így ezúttal is édes kettesben, a csillagok között valentinoztunk. Mivel ez alkalommal is kiszimatolta, hogy készülök valamivel, és köztudomású, hogy szeretem a skót whiskyt, így Böbe egy nagyon személyes és egyedülálló ajándékkal lepett meg. A randevúnkra egyedi címkés whiskyvel érkezett, amelyen az egyik közös fényképünk szerepel” – számolt be a különleges Valentin-napról az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja.

Galériákban megnézheted, hogyan romantikázott feleségével Varga Győző!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top