Sztárok

Liptai Claudia elképesztően szexi – fotó

Liptai Claudiából ismét megmutatta dögös énjét. Egy reklámfilmforgatás szünetéből tett közzé fotót, amin fehérneműben és köntösben pózol. De hogy került az indiánnak öltözött Tilla a képre?

Liptai Claudia szexi és egyben furcsa fotót osztott meg Facebook oldalán, amelyen a hírek szerint a TV2-n hamarosan önálló műsorral jelentkező Clau fehérneműben néz csábosan, míg mögötte Tilla indiánnak öltözve pózol. Liptai Claudiát egy reklámfilmforgatáson látogatta meg jó barátja és állandó műsorvezetőtársa – hogy minek a fejdísz és a bajusz, egyelőre nem tudni, ám a végeredményből lehet, hogy ez is hamarosan kiderül.

Az elmúlt időszak igencsak felpörgött a TV2 szexi műsorvezetője számára, hisz néhány hete bejelentette, már elkezdte második regénye munkálatait, és a Nők Lapja Cafénak a napokban arról mesélt, hogy tavasszal nőklubot indít. Szeretném a rajongóimnak megadni a lehetőséget, hogy megismerjék a csapatot, amely engem körbevesz: belőlük tudok erőt meríteni. Az a célom, hogy a harmincas-negyvenes és afeletti nőknek önbizalmat adjak, hiszen a mottóm az: merjünk bármikor belevágni álmaink megvalósításába!”

Meglepő kijelentést tett Pásztor Anna. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top