Sztárok

Oláh Ibolya visszatért

Régen hallottunk Oláh Ibolyáról, és nem ez volt az első eset, hogy hosszabb időre eltűnt a nyilvánosság elől, de most úgy tűnik, végre megtalálta önmagát.

Oláh Ibolya sokszor nem tudott élni a lehetőséggel.  Presser Gábor, Szurdi Miklós és Novák Péter is próbálták segíteni a pályáját, de az énekesnő túl zabolátlan volt. Most úgy tűnik, végre egyenesbe jön. Hosszú kihagyás után nagy sikerű, telt házas koncertet adott egy dzsesszklubban. “Sok rosszat hallottam ibolyáról, de csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Ibolya rendesen járt próbálni, lelkiismeretesen készült, látszik rajta, hogy ez a neki való műfaj. Imád »kettesben lenni« a közönséggel” – nyilatkozta a Borsnak a személyes hangvételű, beszélgetős-éneklős műsorról Vörös Róbert. A koncerten egyébként vendégként Tóth Vera is részt vett, a sokat kritizált Gyémánt című dalát adta elő, majd duetteztek is Oláh ibolyával.

Oláh Ibolya visszatért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top