Sztárok

A Dal: keményen kritizálták Tóth Verát

Szombat este kiesett a Dal című műsorból Tóth Vera és Gyémánt című dala. Nem elég, hogy távoznia kellett, a zsűritől is éles kritikát kapott.

Már az elődöntőben is kritizálták Tóth Verát, többek között azzal, hogy a dala hasonlít  Adele egyik slágeréhez. Vera a középdöntőben még nagyobb erőbedobással küzdött, ám a zsűrit így sem nyerte meg. “A tökéletességre törekedtem, és úgy érzem, mindent megtettem azért, hogy a legjobb legyek. Úgy éreztem magam , mintha közvetítő lennék Isten és az emberek között” – mondta az énekesnő. A Zsűri ennek ellenére lehúzta a dalt. “Egyszerűen ez a dal eurociki”  fogalmazott Pierrot. “Ez a dal egyszerűen nem elég a döntőbe jutáshoz, ráadásul kísértetiesen olyan, mint a tavalyi győztesé”  utalt ezúttal Conchita Wurst dalára Ruzsa Magdi. Tóth Vera csalódottan, de emelt fővel távozott a stúdióból.

“Már az elődöntőben éreztem a zsűri tekintetén, hogy nem akarnak bennünket a döntőben látni. Most, hogy másodjára is színpadra álltunk, tudtam, hogy nem juthatunk tovább. Nem ennek a négy embernek írtuk ezt a dalt, de ők döntöttek, és ezt el kell fogadnunk. Ám az a rengeteg üzenet, amit a kiesés után kaptunk, bizonyítéka annak, hogy a közönség szerette ezt a dalt, és Verát is” – mondta a Borsnak Hrutka Róbert, a Gyémánt című dal szerzője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top