Sztárok

Gyorsan hízik Kulcsár Edina

Meglepő titkot árult el magáról Kulcsár Edina. Magyarország szépe bevallotta, nagyon oda kell figyelnie arra, mit eszik, mert hízás szempontjából nincs szerencsés alkata.

Kulcsár Edina Magyarország szépe a FEM3 reggeli műsorában árulta el, hogy nagyon könnyen felszaladnak rá a pluszkilók. “Én mindenhova hízom és nagyon gyorsan. Van olyan, hogy megeszem valamit és másnap a mérleg már mutatja, hogy 1-2 kilóval több vagyok. Annyi szerencsém van, hogy csak én látom, mert eloszlik rajtam” – tett meglepő kijelentést Kulcsár Edina, aki edzője társaságában érkezett Berki Krisztiánhoz és Czippán Anetthez. A Miss World első udvarhölgye azt is hozzátette, előfordul, hogy túlhajtja magát edzés közben, de trénere, Berkes László, akkor sem engedi meg neki a pihenést. “Múltkor nagyon rosszul voltam, de Laci akkor is azt mondta, nem hagyhatom abba”csacsogott vidáman Kulcsár Edina a kamerák előtt bemutatott edzés közben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top