Sztárok

Való Világ 7: Fanni visszatért, és keményen kiosztotta a villalakókat

Annak ellenére, hogy Fanni vasárnap távozott a Való Világ 7-ből, a szelleme még mindig a villalakók feje felett lebeg. A Való Világok történetének legnagyobb hajú játékosa nagyon nyers búcsúlevélben osztotta ki a versenyzőket.

A vasárnapi párbajon hatalmas meglepetés érte Fannit, hisz a nézők úgy döntöttek, nem akarják többé a villában látni. A Való Világ 7 kiesett játékosa korábban kijelentette, biztos benne, ha Lacival megy párbajozni, ő kerül ki győztesen. Tévedett. Kiesését követően búcsúlevélben tért vissza a villába, irománya pedig pontosa olyanra sikerült, mint amilyennek megismertük: nyersre.

Való Világ 7: Fanni visszatért és keményen kiosztotta a villalakókat

Dennis szerelme keresetlen szavakkal búcsúzott azoktól, akik még folytatják a játékot a Való Világ 7-ben. Robin még szerencsésnek mondhatja magát, rá “csak” a sunyi jelzőt akasztotta Fanni, és hozzátette, a srácnak nincs oka az örömre, hiszen úgyis kihasználják. Laci is megkapta a magáét, és mintha ez bármi számítani, Fanni levelében megírta: reméli, nem ő nyeri a játékot. A legkeményebb szavakkal azonban Dórit illette, akinek kétszínűségétől a nem pont őszinteségéről ismert Fanni rosszul van. A cicaharc viszont kihozta a Való Világ 7 egykori játékosából a hét mondatát: “a csámcsogásodtól, ami eddig nyugtatott, már a falra mászom”. A kiosztást csak Dennis úszta meg, tőle szerelmesen búcsúzott Fanni, hisz mint írta, nemcsak szereti, de igazából ő az a férfi, akire egész életében várt. 

Palmira már biztosan Czibi Norbit viszi nyereményútjára. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top