Sztárok

VV7: Rajongók követelik vissza Zsuzsát

Mozgalom indult, hogy Zsuzsa kerüljön vissza a VV7-be.

A VV7 múlt vasárnapi párbaja a maga alig néhány száz szavazatnyi különbségével volt az idei széria eddigi legszorosabbja. Zsu ellenében Laci mehetett vissza a villába, ami azonban sok rajongónak nem tetszik. Január 20-án külön csoport jött létre a Facebookon, hogy visszaköveteljék Zsuzsát a villába.

VV7: Rajongók követelik vissza Zsuzsát

Az elmúlt pár napban közel 3000 ember kezdte el követni az oldalt, akik komoly terveket szövögetnek arra vonatkozóan, hogyan szeretnék elérni, hogy Zsu visszakerüljön. A felhívást változtatások nélkül közöljük:

Sziasztok Zsuzsa rajongók! Azzal kezdeném hogy az egyik rajongótól kaptunk egy levelet ami nagyon elgondolkodtató. Az állt benne hogy az X-Faktorban az egyik énekes feladta a küzdelmet és vissza raktak egy olyan énekes bandát aki az előző párbajban kiesett. És miért ne lehet ez most is megcsinálni ! Maci sajnos feladta a játékot ezért meg lehet csinálni a mozgalmat. Az a lényeg hogy az esti BeleValóban Éva és Aurélió mindig kiposztol egy szöveget képpel és azokból felolvass !!! A TERV az hogy poszt alá írni hogy “Unalmas a Való Világ Zsuzsa nélkül”, és ezt ha mindenki kiírná lehet lenne valami hatása a szerkesztőknek. Ott jobban nézik a szerkesztők hogy mit írnak a nézők. Egy próbát megér ! Ha nem lesz hatása akkor ez már így marad. Szerintem megérdemelné hogy visszamenjen mert akkor koppanának a villalakók. Úgy gondolom mivel vesztett egy párbajon csak a fél nyereményt kaphatja meg ha nyer és a második vinné el a többi nyereményt ! LÁJK HA BENNE VAGY !
 

Nem ez az első hasonló kezdeményezés, két szériával ezelőtt VV Attilának követelték a rajongók, hogy megkapja végre a lakását.

Hát így, kérem szépen!

VV7: Rajongók követelik vissza Zsuzsát
A Jóban Rosszban egykori sztárjának 10 évvel idősebb kedvese az RTL Klubon tűnt fel szexi MILF-ként. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top