Sztárok

Fiai segítik Adát a tanulásban

A RTL Klub műsorvezetője, Ada imád sportolni, és úgy tűnik, tanulni is. Nemrég végzett el egy iskolát, hogy személyi edző legyen, most pedig ismét tanulásra adta a fejét, amiben ikerfiai segítenek neki.

Ada a sportolás szerelmese, így a műsorvezetés mellett most már személyi edzőként is bizonyíthat. A mozgás szeretetét pedig kilencéves ikerfiainak is átadta. “A sport kitartást és fegyelmet követel, ami rendszert visz az életbe, sőt azt vettem észre, hogy azok a gyerekek, akik rendszeresen végeznek valamilyen testmozgást, kevésbé küszködnek a tanulással. Éppen ezért a fiúkat mindig is arra biztattam, hogy próbáljanak ki minél több mozgásformát. Óvodában jártak úszni, focizni és karatézni, most pedig az órarendjük része a vívás és a néptánc, emellett már több mint másfél éve hokiznak. Mindketten örökmozgók, így az ott tanult fegyelem pozitív hatással van rájuk”mesélte Ada, aki elmondta, mivel az ikrek imádják a téli sportokat, így most hárman vágtak bele egy új projektbe: elhatározták, megtanulnak síelni.

“Mindig attól tartottam, hogy összeakadnak a lábaim a sílécekben, ezért inkább a snowboard mellett döntöttem. A fiúk azonban már évek óta rágják a fülemet, hogy ki akarják próbálni a síelést, és mivel tudom, mennyire bátran, félelemérzet nélkül vágnak bele mindenbe, úgy döntöttem, velük együtt megtanulok én is. Már látom, hogy nekik ez is szerelem lesz első látásra, és idén valamelyik sípályán töltjük majd a téli szünetet” – mondta nevetve a Reflektor műsorvezetője, aki fiai egészsége szempontjából is fontosnak tartja, hogy aktívan sportoljanak. “Szerencsére a srácok nagyon ritkán betegek, de náthaszezonban azért fokozottan figyelünk arra, hogy minél több vitamin jusson a szervezetükbe. Amikor már látom, hogy baj lesz, jöhet a gyömbértea, betegség esetén pedig a legkíméletesebb megoldásokra törekszem és a citromos-eukaliptuszos bedörzsölős balzsamot használom” – tette hozzá a csinos anyuka.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogyan tanulnak síelni Adáék:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top