Sztárok

VV Anett csókkal tért vissza a köztudatba

VV Anettnek elég volt pár óra a VV7 villában ahhoz, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Érdekes, hogy ehhez egy csókra volt csak szüksége, pedig 2003 óta gőzerővel dolgozik azon, hogy képernyőn tartsa magát. Összeszedtünk néhány csodálatos állomást a karrierjéből.

Hétfő este réig-új lakokkal bővült a VV7 villája, ismét beköltözött ugyanis, Attila, Anett, Szandika és Iza. Annak ellenére, hogy Szandika már második este meztelenre vetkőzött, VV Anett lopta el előle a show-t, hiszen pár óra alatt szerelembe esett Robinnal és csók csattant köztük a fürdőszobában. A ValóVilág harmadik szériájának szereplője pedig ismét középpontba került. Azonban a látszat ellenére nem is tűnt el az elmúlt években. 2008-ban például sok más valóságshow-hőshöz hasonlóan ő is hitte, hogy énekesnő lesz.

Mivel azonban az éneklés nem jött be, a következő logikusnak tűnő lépés a műsorvezetés volt. VV Anett kapott is egy remek lehetőséget az ATV-nél, a Többet ésszel! háziasszonya lett, és hadarva, gigamosollyal az arcán kérte a nézőket arra, hogy telefonáljanak és válaszoljanak a “fejtörő” kérdésekre. Ez a műfaj egyébként annyira bejött neki, hogy később a VIVA-nál a Virítom! című játékot vezethette egykori villatársával, Ágicával váltásban.

VV Anett tartja magát ahhoz, hogy tévészereplést az ember nem utasít vissza, így a nézők a Mónika show-ban is találkozhattak vele. Celebritásként vett részt a műsorban, ahol arról beszélt, mennyire megnehezíti az életét, hogy egyik rajongója zaklatja.

Szinte kötelező állomás a valóságshow-szereplőknél, hogy egy Playboy fotózáson is részt vegyenek. VV Anett ezt sem hagyta ki, 2009-ben állt meztelenül a kamera elé VV Ágica társaságában.

VV Robin új csókpartnerének karrierje végül a modellkedésben csúcsosodott ki.

Megnézem
Összes kép (1)

A végszót pedig odaadjuk Robinnak, akiből Anett, a múzsa, kihozta a költőt:

VV Anett egy csókkal tért vissza a köztudatba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top