Sztárok

VV7: nem fogod elhinni, kik jöttek össze az utolsó héten – videó

Felpörögtek az események a VV7 vége felé. Azt hittük már kihúzzuk a vasárnapi döntőig szerelmi szál nélkül, de úgy tűnik, alábecsültük a villalakókat.

A kedd este több meglepő fordulatot is tartogatott a VV7 villájának falai között. Először Dennisből szakadt ki a lovagiasság, magát küldte ki párbajra, majd Robin tette magát láthatóvá a játékban szinte először. A VV7 utolsó hetében exvillalakók lepték el a házat, újra beköltözött Attila, Iza, Szandika és Anett. A lányok pedig, mintha az Éden Hotelben lennének azonnal megkezdték a párkeresést, több-kevesebb sikerrel. Iza gyorsan bejelentette, hogy szingli, Szandika pedig Robin ágyát szemelte ki magának, ám Anettnek már a VV7-ben töltött első estéjén sikerült egy csókot is begyűjtenie. Robinra vetette ki a hálóját, aki boldogan ment bele a játékba, és romantikus körülmények között, a fürdőszobában csókolta meg, majd pirulva bókolt is neki: “Ez az egyik legszebb pillanatom volt a villában”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top