Sztárok

Kiderült az igazság Cindy Crawford retusálatlan képéről

Néhány hete jelent meg egy megdöbbentő fotó Cindy Crawfordról, amelyen megereszkedett bőrrel és striákkal láthattuk. Az őszintének tűnő képről azonban most kiderült, átverés volt.

Elképesztő photoshop támadás áldozatává vált Cindy Crawford. A 48 éves modellről két hete szivárgott ki egy fotó az internetre, amelyen ráncos hasát és megereszkedett bőrét láthattuk. A fotó a Marie Claire magazin számára készült 2013-ban, azonban kiderült az eredeti kép nem is emlékeztet az interneten keringő fotóra. A fényképész, aki készítette a felvételt azt állítja, a képet valaki ellopta, és manipulálta, azonban nem a megszokott módon. A retusáló ahelyett, hogy szebbé varázsolta volta volna Cindy Crawfordot, eltorzította a testét. A fotós szerint az eredeti képen nyoma sincs ráncoknak és striáknak, ezért jogi útra terelik az ügyet.

Kijelentését alátámasztja az is, hogy néhány nappal a retusálatlannak hitt fotó megjelenése után újabb kép kezdett keringeni a neten Cindy Crawfordról. Utóbbit a férje készítette róla napozás közben, bikiniben. A képen jól látszik, a modell bőre mindmáig feszes és ráncmentes.

She got flowers and I got her. Happy Valentines Day @cindycrawford

A photo posted by Rande Gerber (@randegerber) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top