Sztárok

Geronazzo Máriává műtötték Diego Maradonát – fotó

Diego Maradona legfrissebb fotója láttán az jutott eszembe, hogy ha megnövesztené a haját, szinte a megszólalásig hasonlítana Geronazzo Máriára vagy Jackie Stallonére. Bár lehet, hogy az éppen nővé alakuló egykori másik sportoló, Bruce Jenner inspirálta. Vagy csak szimplán elment az esze.

Döbbenetes, sokkoló, elképesztő ilyen és ezekhez hasonló, kellemetlenül elcsépelt jelzők jutottak eszembe Diego Maradona megújult külseje láttán. Az egykori futballklasszis az egyik argentin műsorban debütált átplasztikázott kinézetével, ahol egyik kis rajongóját még meg is ríkatta őt ugyan nem a külsejével, bár ez sincs kizárva. Én legalábbis megijednék a csókos szájú bácsitól, aki úgy néz ki, mint egy rövid hajú néni.

Merthogy Diego Maradona úgy felpumpáltatta az ajkait, hogy azt még Magyarország legnagyobb szájú hölgye, Geronazzo Mária is megirigyelné. Tette mindezt állítólag barátnője kedvéért, akinek sokkal jobban bejön Maradona új külseje. Hát, ő tudja… Ráadásul mintha egy halvány árnyalatú rúzs is felficcent volna azokra a csókos ajkakra, ami végképp abszurd. A csillogó gyémánt fülbevalókról már nem is beszélve. Az összhatásra pedig szavak sincsenek.

Ő NEM Diego Maradona:

Egészen elképesztő dolog történt Diego Maradona szájával - fotó

Ő SEM Diego Maradona:

Egészen elképesztő dolog történt Diego Maradona szájával - fotó

Ő viszont Diego Maradona:

Egészen elképesztő dolog történt Diego Maradona szájával - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top