Sztárok

Éden Hotel: kifakadt az előző széria egyik legemlékezetesebb játékosa

Éden Krisztiánt a luxusreality második szériájából ismerhetik a nézők. Bár akkor nem nyerte meg a főnyereményt, mégis a sorozat legemlékezetesebb karaktere lett. Így nem is meglepő, hogy van véleménye a valóságshow új évadáról, amitől cseppet sincs elájulva.

Éden Krisztiánra minden vérbeli Éden Hotel-rajongó emlékszik. A második széria hősszerelmese és nagy taktikusa volt a csillagszemű autószerelő, akinek mimikája a mai napig lenyűgöz minket. Bár a srác már évek óta Amerikában él, ez nem tartja vissza attól, hogy kövesse az Éden Hotel új szériáját, amiről meg is van a véleménye. “Azt gondolom, hogy az új Éden Hotel kritikán aluli, ez nem az a műsor, amit mi anno a Viasaton csináltunk. A luxuskörülmények ugyan megvannak, de nálunk alapkövetelmény volt, hogy jól nézzünk ki, a mostani szereplők pedig szerintem inkább olyanok, mint a Való Világ-játékosok”fakadt ki Éden Krisztián, aki azt is hozzátette, leginkább a játékot hiányolja a műsorból.

“Már több, mint egy hét eltelt, és nem volt még egy igazi küldetés és csábítás sem. Taktikázás nélkül esnek ki a játékosok, ez pedig nem Éden Hoteltette hozzá Éden Krisztián, akinek borzasztóan sajnálom, hogy nem láttam az arcát, miközben telefonon beszéltünk, mert nagyon kíváncsi lettem volna, sikerült-e megmozgatnom a magyar valóságshow-k leghíresebb szemöldökét.

Éden Krisztián legemlékezetesebb pillanatait a videóra kattintva megnézheted:

Éden Krisztiánnak egyébként annyira nem jön be a megújult műsor, hogy még egy Facebook-posztot is szentelt neki, amit ide kattintva olvashatsz el.

 

Éden Nóri: Kiszívjuk a Duna vizét. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top