Sztárok

X-Faktor: Volt versenytársába szerelmes Tóth Andi

Tóth Andit utolérte a szerelem. Párjával már régóta ismerik egymást, hiszen több hónapon keresztül együtt szerepeltek az X-Faktorban – írja a Blikk.

Tóth Andi először megpróbált ellenállni a vonzalomnak, úgy vélte, most a karrierje a legfontosabb, de a Spoon zenekar tagja, Peti levette a lábáról – áll a Blikkben.

“Peti az X-Faktor után, tavaly karácsony előtt kezdett el udvarolni, de az elején visszautasítottam, mert most a karrieremre szerettem volna koncentrálni, és nem tudom, ebbe beleférhet-e a szerelem. Kitartó volt! Nem hagyta annyiban, és elhívott korcsolyázni. És ekkor csattant el az első csók is” – mesélte a lány, aki már a szüleinek is bemutatta a fiút. “Anyu imádja Petit, és örül neki, hogy ilyen megbízható fiú van mellettem a nagyvárosban” – tette hozzá Tóth Andi, aki szintén szimpatikus a fiú szüleinek.

“Andi elbűvölő, és nagyon könnyen levett a lábamról. Ráadásul anyukámékat is meggyőzte, hogy milyen kedves és nyitott lány, amikor vacsorára jött el hozzánk, a nevetésétől volt hangos a ház” – mondta Peti.

Az X-Faktor egyik adásáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top