Sztárok

Éden Hotel: nem jössz rá, kivel ünnepelt Horváth Éva!

Horváth Éva legfrissebb Facebook-fotója nagy meglepetést okozott nekünk. Az Éden Hotel egykori háziasszonya a mai napig nem szakadt el teljesen a műsortól.

Horváth Éva emlékét nem lehet elhomályosítani. A modell két évadon keresztül vezette az Éden Hotelt, és nemcsak a nézők, hanem a szereplők számára is emlékezetes maradt. Annyira igaz ez, hogy Horváth Éva legújabb Facebook-posztjából kiderült: van olyan régi Éden Hotel-játékos, akivel a mai napig tartja a kapcsolatot. Horváth Éva pénteken az első szériából ismert, Éden Ádámmal ünnepelte a srác születésnapját, aki a huszonkilencet töltötte be.

Az Éden Hotel harmadik évada a régi szereplőket is lázban tartja. A héten a második széria egyik játékosa, Éden Krisztián fakadt ki nekünk a TV2 által felújított műsorról. “Azt gondolom, hogy az új Éden Hotel kritikán aluli, ez nem az a műsor, amit mi anno a Viasaton csináltunk. A luxuskörülmények ugyan megvannak, de nálunk alapkövetelmény volt, hogy jól nézzünk ki, a mostani szereplők pedig szerintem inkább olyanok, mint a Való Világ-játékosok” – jelentette ki Éden Krisztián. Abban azonban nem vagyunk biztosak, hogy az első évad játékosai, Éden Ádámék nem érezték-e ugyanezt, mikor a műsor második részét látták.

Ha hirtelen nem ismernéd fel Ádámot borostásan, akkor itt egy videó arról, mikor még teljesen csupasz volt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top