Sztárok

Tatár Csilla ezért vetkőzött le

Tatár Csilláról és Liptai Claudiáról néhány napja titokzatos videók jelent meg az interneten. A népszerű tévések fehérneműre vetkőztek, a Blikk pedig most megtudta, miért.

Most már biztos, Tatár Csilla, Ábel Anita és Liptai Claudia egy fehérneműcég felkérésére szabadult meg ruhái nagy részétől. A Blikk információi szerint a három sztár azért vállalta a reklámban való szereplést, mert meg szerették volna mutatni, milyen egy igazi nő. Liptai Claudiát korábban már láthattuk szexi fotókon, hiszen néhány éve szerepelt a Playboyban, ám Tatár Csillát még sosem láttuk fehérneműben. Az MTVA 31 éves műsorvezetőjének nincs mit takargatnia, teste tökéletes. “Egész életemben sportoltam, ez ennek az eredménye, de tény, hogy anyai ágon mindenkinek ilyen lapos hasa volt, tehát szerintem ez genetika is. Ugyanakkor kizártnak tartom, hogy ennél többet megmutassak magamból. Erre azt szokták ugye mondani, hogy semmit nem lehet biztosan kijelenteni előre, de ebben az egyben ezer százalékig biztos vagyok” – árulta el a lapnak Tatár Csilla.

Nézd meg, milyen szexi videó készült Tatár Csilláról:

Ez Liptai Claudiáé:

Ábel Anita kisfilmje pedig ilyen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top