Sztárok

Katalin hercegné és Károly herceg megcáfolták a pletykákat – fotó

Felröppent a pletyka, miszerint feszültség dúl a királyi családban, amiért Károly herceg alig láthatja unokáját. Katalin hercegné és apósa most megcáfolták az elmérgesedett viszonyukról szóló pletykákat.

A brit lapok néhány hete arról számoltak be, hogy Károly herceg úgy érzi, nem tölthet elég időt unokájával. Azonban Katalin a napokban egy hivatalos eseményen találkozott Károly herceggel, az ott készült fotók alapján nem úgy tűnik, mintha nézeteltérés lenne közöttük. A Hello magazin beszámolója szerint Katalin hercegné és Károly kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak, bár ritkán találkoznak, amikor mégis, akkor sokat beszélgetnek, és nagyokat nevetnek együtt.

A közeljövőben talán még többet látják majd egymást, hiszen a várandós Katalin hercegné a jövő hónapban ad életet második gyermekének. Károly herceg egy korábbi interjúban így beszélt születendő unokájáról: “Boldog vagyok, hogy ismét nagypapa leszek, nagyon várom már, de bevallom, remélem, hogy ez alkalommal egy kislány érkezik majd.”

Galériánkra kattintva megnézheted, Katalin és Károly milyen jól érezték magukat együtt:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Cukifaktor: Új családtagok Nagy Feróéknál. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top