Sztárok

Katalin hercegné meglepő titkot árult el várandósságáról

Katalin hercegné várandóssága nyolcadik hónapjában is gyönyörű és ragyog. Ezt mások is észreveszik rajta, egy bók kapcsán pedig érdekes titkot mondott el.

Katalin hercegné a héten szülési szabadsága előtti utolsó hivatalos utazásán vett részt. A várandós kismama Margate-be utazott, és ellátogatott egy kiállításra, ahol fiatal művészekkel és helyiekkel is találkozott. Köztük egy asszonnyal, akivel röviden elbeszélgetett. A Hello magazin beszámolója szerint, a hölgy megemlítette Katalin hercegnének, hogy milyen csinos, mire Katalin meglepő választ adott: “néha el is felejtem, hogy várandós vagyok“.

Vilmos herceg és felesége jövő hónap végére várják második gyermekük érkezését. A brit lapok már azt is tudni vélik, melyik napon születik György herceg kistestvére.  A legfrissebb információk szerint Katalin hercegné második babája április 27. és 30. között jön majd világra.

Galériáinkra kattintva megnézheted, hogy telik Katalin hercegné második terhessége:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top