Sztárok

Így imádják magukat a legnárcisztikusabb celebek

Bár még csak három hónap telt el 2015-ből, a hírességeknek már ennyi is elég volt a rekordmennyiségű öntömjénezéshez. A Buzzfeed fogta a legönimádóbb celebeket, és összevetette az Instagram-oldalaikra feltöltött szelfijeiket. Bár Kim Kardashian, a narcizmus királynője is szerepel a listán, meglepő módon még az első ötbe sem fotózta be magát szelfijeivel.

10. Beyoncé

Bár ő a mindenség nagyasszonya – legalábbis Beyoncé biztosan ezt hiszi magáról –, a szelfiversenyben nincs a topon. Ez idáig csupán 89 fotó került ki az oldalára, bár tény, ennek 74%-án ő maga látható, ebből pedig 10%-ban készítette csak el saját magáról a fotókat. Ő inkább hagyja érvényesülni a szakembereket, nem véletlen az a sok photoshopbotrány.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 9. Rihanna

Idén már Rihanna is aktivizálta magát, és százhuszonötször osztotta meg fotóit rajongóival, amelyeken szép számmal ő látható: a feltöltött képek 78%-án RiRi pózol, és 10%-ban saját maga fotósa.

Bitch betta ha' my money!!!

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

8. Kris Jenner

A Jenner-Kardashian klán feje sem maradhatott le a listáról. Míg az én anyukámnak fogalma sincs arról, mi az az Instagram, ő idén már 173 alkalommal tett közzé fotót oldalán, amelynek ugyan 26%-án látható ő maga, ám a huszonhatból 12%-ban saját magát fotózza.

7. Miley Cyrus

Ha a január óta feltöltött fotók versenyét hirdetnénk meg, azt garantáltan Miley Cyrus nyerné, hisz ezalatt a nyúlfarknyi idő alatt sikerült már 420 képet megosztania rajongóival. Hogy emellett hogy van ideje másra, nem is értjük.. Ezeknek 69%-án szerepel Miley, és 14%-ban találhat szelfiket az, aki az oldalára látogat.

Juz tryin 2 b as kiewt as a Hadid sister.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

6. Kim Kardashian

Csak egy nyúlfarknyival maradt le a top öttől a nő, aki még saját lányát is képes volt feláldozni az önimádat oltárán, amikor levágta egy szelfijéről, mert a kislány belepislogott. Ráadásul éppen a topmodellséget csúcsra járató, tizenéves húga, Kendall Jenner előzi meg, akire alapból is féltékeny a narcizmus királynője. Akárcsak Miley, 262 fotójával előkelő helyen végezhetne, ráadásul 75%-ban önmagát mutogatja oldalán, a 17%-os szelfiarány kevésnek bizonyult a csúcstartókhoz képest. Húzz bele, Kimy, még csak március van!

#KimKAllDay

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

5. Kendall Jenner

Annak ellenére, hogy nem mondható túl aktív Instagram-felhasználónak – díjazzuk, hogy van élete a közösségi médián túl –, az idén 63 feltöltött fotójának 82%-án szerepel, és ennek 17%-át készíti önmagáról.

messing around w/ @etienneortega @robscheppy

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

4. Niall Horan

A tinilányok kedvence – és Palvin Barbi egykori lovagja – sem mondható valami aktívnak, ám annál szívesebben osztja meg fotóit a sikítozó rajongólányokkal. Idei 35 fotójának 40%-áról ő mosolyog vissza, ezeknek pedig 20%-a szelfi.

Oi oi ! ????????????

A photo posted by Niall horan (@niallhoran) on

3. Lady Gaga

A frissen eljegyzett énekesnő is imádja magát, hol kutyájával, hol új cipőivel fotózkodik, de bizarr jógapózokból sincs hiány. 173 idei fotójának 80%-a szól róla, aminek 28%-át készíti saját magáról.

 2. Amber Rose

A nő, aki leginkább arról híres, hogy ő volt Kanye West barátnője Kim Kardashian előtt – egyébként hiphop-előadó –, szintén megszállottja önmagának. 164 Instagram-fotójának 64%-án szerepel ő, ennek 29%-a valamilyen csücsörítős szelfi.

On my way to Dallas! Medusa Tonight! ????

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on

1. Kylie Jenner

És hát az abszolút csúcstartó, a Kardashian-Jenner família legkisebbje, Kylie, aki jó tinédzserhez méltón igazi közösségimédia-függő. 103 fotójának 85%-án ő pózol, és ennek 30%-a szelfi.

Ello

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top