Sztárok

Szabó Zsófinak más jövőt képzelt el az édesapja

Ősszel indul az RTL Klub új tehetségkutatója, a Hungary’s Got Talent. Mivel ebben a műsorban nemcsak énekes produkcióval lehet indulni, Szabó Zsófi elárulta, ő milyen előadással lépne színpadra.

Szabó Zsófi közösségi oldalán mutatta meg néhány hónappal ezelőtt, hogy tud és szeret is hangszeren játszani. “Hatévesen kezdtem el zongorázni, édesapám felügyelte a kezdeti lépéseket, és sokat segített a gyakorlásban. Már elég fiatalon, 10 évesen a fertődi kastélyban koncerteztem” – mesélte Zsófi, amikor az RTL Klub új tehetségkutatója kapcsán arról  faggattuk, milyen produkcióval lépne fel a műsorban. “Apukám szerette volna, ha a Zeneakadémiára járok, de én nyolc év zongorázás után mégis a lovaglás mellett döntöttem”árulta el Szabó Zsófi, aki végül a zenészszakma helyett a tévézést választotta.

Szabó Zsófi egyébként 14 éves kora után sokáig nem ült zongora mellé, tavaly decemberben döntötte el, hogy újrakezdi. “Egy kicsit már bánom, hogy ilyen hosszú ideig szüneteltettem a zongorázást, de hiszem, hogy ennek így kellett lennie. A lovaimmal érzem magam igazán szabadnak, így a Hungary’s Got Talentben a zenei előadások mellett az állatos produkciókra leszek a leginkább kíváncsi.”

A videóra kattintva megnézheted, hogyan zongorázik Szabó Zsófi:

Maesténk 🙂 @petrahajdu imádom ezeket a vasarnapokat☺️????

A video posted by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top