Sztárok

Újabb remek hír a magyar Violetta-rajongóknak

Aki az én generációmnak még Britney Spears volt, az a mostani tinédzsereknek Violetta. Most éppen érte trendi rajongani tizenévesen. A Disney jelenkori Miley Cyrusáért pedig rajonganak is tömegével.

A töretlenül nagy érdeklődésre való tekintettel a The Walt Disney Company kedd reggel bejelentette, hogy a januárban már három időpontos koncertsorozatot egy negyedik időponttal bővítik. Így már nemcsak augusztus 29-én jelentkezik dupla koncerttel, de másnap, augusztus 30-án is egy délutáni és egy esti bulival szórakoztatja rajongóit Violetta, azaz Martina Stoessel.

Újabb remek hír a magyar Violetta rajongóknak

A Violetta Live keretében nemcsak a főszereplő, de a tévésorozat eredeti szereplőgárdája is fellép majd. Martina mellett tehát a tinirajongók láthatják élőben a színpadon Jorge Blancót (Leon); Diego Dominguezt (Diego); Facundo Gambandét (Maxi); Mercedes Lambrét (Ludmila); Candelaria Molfesét (Camila), Samuel Nascimientót (Broduey); Alba Rico Navarrót (Naty) és Ruggero Pascquarellit (Federico). A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának kedvenc slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az “En Gira” is. A vadonatúj koncertet egy kilenctagú, energikus tánccsoport teszi tökéletessé, őket egy öttagú együttes kíséri lenyűgöző díszletek és világítás előtt, látványos koreográfiával, szenzációs technikai elemekkel és lélegzetelállító, új jelmezekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top