Sztárok

Zalatnay Cinit ismét bűnösnek találták

Zalatnay Cini kétmilliós csalás vádjával került ismét bíróság elé. A Budaörsi Járásbíróság pedig bűnösnek találta – adta hírül a Bors.

Zalatnay Cinit folytatólagosan elkövetett csalás bűntettében találta bűnösnek a bíróság, az énekesnő egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, három évre felfüggesztve – írta meg a Bors. A lap híradása szerint Zalatnay Cini kétmilliós tartozást halmozott fel, mikor több alkalommal pénzt kért kölcsön a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány elnökétől, Abonyi Mónikától. Bár az énekesnő azt ígérte hitelezőjének, hogy kiegyenlíti a tartozását, a vádiratban az állt, nem volt szándékában visszafizetni a pénzt. Zalatnay Cini korábban a bíróságon azt mondta, nem volt szó kölcsönről, ő úgy tudta, azért kapja a pénzt, mert sokat utazik az alapítvány ügyeiben a lízingelt autóval, sőt néha a megmentett állatokat is azzal szállította.

Zalatnay Cini visszaesőként ült a vádlottak padjára. Mint ismert az énekesnőt 2004-ben csalás vádjával három év börtönre ítélték, a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetből két évvel később szabadult.

Zalatnay Cinit ismét bűnösnek találták

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top