Sztárok

Kitálalt kapcsolatáról Baukó Éva

Baukó Éva még mindig nem tette túl magát a szakításon, és úgy döntött, kitálal volt kedveséről, akiről kiderült, hogy nős.

Baukó Éva és exbarátja, aki egykor a pszichológusa is volt, hónapokkal ezelőtt szakítottak. A Valóságshow-k hősnője azonban most úgy döntött, elárul néhány részletet a kapcsolatról.

“Minden az elvonón kezdődött… Ott álltam egy fillér nélkül, semmi reményem nem volt. Majd jött a pszichiáter, és sikerült letennem az italt. Érzelmeket kezdett táplálni irántam, és én is szerelmes lettem belé… Az elvonó után egyből a budai lakásába költöztetett a Rózsadombra, ahol boldog voltam, és tényleg szerettem, bár picit tartottam ettől az orvos-beteg kapcsolattól. Az elején minden szép és jó volt, leszámítva, hogy az első hónapban megtudtam, van egy thai felesége, akivel amúgy együtt él” – mesélte VV Éva, aki valamilyen furcsa okból úgy is boldog volt, hogy a férfi heti kétszer a feleségénél aludt. Szerinte az igazi gondok akkor kezdődtek, amikor kezdte összeszedni magát, a szereplésekkel járó felhajtást nem nézte jó szemmel a kedvese, aki viszont kerülte nyilvánosságot.”Ekkoriban kezdte el mondogatni, hogy kitesz a lakásból. Olyan szinten kezdett zsarolni, hogy egyre gyakrabban sírtammondta Baukó Éva a Blikknek . – Amikor eljött a költözés napja, odaküldte a haverjait, akik végig azt figyelték, nehogy elvigyek valamit, ami nem az enyém. Úgy kezeltek, mint egy besurranó tolvajt, egy utolsó senkit. Nagyon megalázó volt.”

Kitálalt kapcsolatáról Baukó Éva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top