Sztárok

Bókoljon neked a Kim Kardashian öccse!

Ilyen a Kardashian-féle igazi testvéri szetetet! Hátborzongató képet posztolt Instagram-oldalán Kim Kardashian öccse, Rob, amiből úgy tűnik, egyre kevésbé kedveli önimádó nővérkéjét. Igazság szerint van is rá oka.

Ez bizony testvérháború! Kim és Rob Kardashian között egyre mérgesedik a viszony. A 28 éves férfi hétvégén a Holtodiglan című filmből posztolt egy fotót, melyen a főszereplő, Rosamund Pike, nyakig vérben úszik. A képhez pedig csak annyit fűzött: “Ez a nővérem, Kim.” A filmben Pike egy bosszúszomjas feleséget alakít, aki férjét akarja megbüntetni azért, mert megcsalta. Ennek érdekében pedig még a gyilkosságtól és saját halálának eljátszásától sem riad vissza. Ennek fényében, pedig még hízelgőbb a Rob posztja.

This is my sister kim , the bitch from Gone Girl,,,

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Rob Kardashian idősebb nővére, Khloe szerint a férfi lelki problémákkal küzd mostanában. “Rob nagyon magába fordult. Ilyen mindenkivel megesik, az a lényeg, hogy tudja, mi mellette vagyunk, én mindig az első számú támasza leszek” – idézi Kim Kardashian húgát a Daily Mail.

Ám nem ez az első alkalom, hogy Rob Kardashian és nővére nyilvánosan kerülnek összetűzésbe. Kapcsolatuk tavaly májusban romlott meg, amikor a férfi nem vett részt Kim és Kanye West esküvőjén. A hírek szerint Rob azért hagyta ki a ceremóniát, mert nővére kritizálta a külsejét és nem akarta, hogy szerepeljen a családi fotókon. Ezt követően Rob bejelentette, hogy szeretne kiszállni a Kardashian család életét bemutató valóságshow-ból is. Azóta szinte alig látni a képernyőn és a nyilvánosság előtt is csak ritkán jelenik meg.

Galériánkra kattintva felidézheted, milyen volt Kim Kardashian és Kanye West esküvője:

Megnézem
Összes kép (1)

Schuster Lóri lánya csak a rák miatt áll szóba apjával. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top