Sztárok

Gesztesi Károly elárulta, mit bánt meg

Gesztesi Károly pénteken Hajdú Péternek adott exkluzív interjút, amiben őszintén beszélt arról, kirúgásában közrejátszott az is, hogy ő maga besokallt. Elárulta, bár szerelemre most nincs szüksége, családra annál jobban vágyik.

Hajdú Péter szokásához híven kemény kérdésekkel bombázta Gesztesi Károlyt a Frizbiben. Így derült fény arra, hogy a Jóban Rosszban egykori színészének életéből leginkább a család hiányzik, ez vezetett ahhoz, hogy most mélypontra került. “Bánom, hogy soha nem volt időm a gyerekeimre. Pedig semmi mást nem csináltam, csak dolgoztam, végeztem a munkámat, és most besokalltam. Egyszer csak elkezdtek mellőlem elmenni a gyerekek, felnőttek. Mindenki elkezdett eltűnni, és akkor megkérdeztem magamtól: ezért dolgoztam, hogy mindenki elmenjen mellőlem? Egyik pillanatban nem volt már egy gyerek sem mellettem, akikért éltem” – beszélt őszintén Gesztesi Károly, aki hozzátette, nincs teljesen egyedül, de gyermekei hiánya nagy fájdalmat okoz neki.

Gesztesi Károly korábban a Nők Lapja Cafénak mesélt arról, hogy azt tervezi, hamarosan a kamera mögül folytatja a munkát. A színész a jövőben a filmezéshez szeretne visszatérni, rendezőként vagy producerként. “Szép lassan át fogok állni a kamera másik oldalára, kevesebbet fogok színészként dolgozni. Ez szerintem együtt jár a korommal” – árulta el nekünk a színész a Jóban Rosszban tizedik születésnapján.

Hajdú Péter interjúját Gesztesi Károllyal a videóra kattintva megnézheted: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top