Sztárok

Polgár Kriszta veszélyeztetett terhes

Polgár Krisztának nagyon oda kell figyelnie magára és születendő gyermekére, hiszen veszélyeztetett terhes. Az egykori szépségkirálynő elárulta, mi hiányzik számára legjobban ebben a helyzetben.

Most már biztos, Polgár Kriszta ismét kisfiúval várandós. A 2008-as Miss Earth Hungary győztese a Mokkában árulta el Demcsák Zsuzsának születendő gyermeke nemét, és azt is hozzátette, sajnos terhessége nem felhőtlen. Polgár Kriszta – akárcsak első várandóssága alatt – most is veszélyeztetett terhes, éppen ezért orvosai eltiltották a mozgástól, ami nagyon hiányzik neki. “Sajnos egyáltalán nem mozoghatok, és ezt nagyon sajnálom. Hiányzik a sport, hiszen korábban is nagyon aktív életet éltem. Jártam kismamatornára és TRX-re, de most már egyikre sem mehetek, hiszen a kisbabám egészsége a legfontosabb most számomra”mesélte Polgár Kriszta, majd azt is elmondta, amiatt nem aggódik különösebben, hány kilót hízik, hiszen első terhessége után is hamar megszabadult a súlyfeleslegtől.

A videóra kattintva megnézheted, hogy mesél második várandósságáról Polgár Kriszta:

Éden Hotel: Apolkát sokkolta Peti őszintesége. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top