Sztárok

Vastag Csaba zaklatás miatt jogi lépésekre készül

Nagyon kellemetlen helyzetbe került Vastag Csaba, akit néhány női rajongója folyamatosan zaklat. Az egykori x-faktoros és menedzsmentje már jogi lépéseket fontolgatnak az ügyben.

Erről ez énekes menedzsere tájékoztatta a közönséget a Facebookon egy határozott üzenetben. A közösségi oldalán a zenész közel 300 ezer kedvelőjével tartja a kapcsolatot. Többek között őket szeretné Vastag Csaba és menedzsmentje megóvni a zaklatóktól.

Kedves Barátaink!Ritkán keressük a nyilvánosságot managementi ügyekben , most azonban kénytelenek vagyunk használni ezt…

Posted by Vastag Csaba hivatalos oldala on Thursday, April 2, 2015

 Az énekes menedzsere elárulta nekünk, hogy a fanatikus rajongók a koncertek szervezőit, a helyszínen dolgozókat és a közönséget is kellemetlen helyzetbe hozzák. “Nem az a baj, hogy eljönnek a koncertekre, hanem hogy a közös fotózkodáskor ellökdösnek másokat, nem engedik Csaba közelébe a többieket. Sőt volt olyan, hogy egymással kerültek fizikai konfliktusba” – kezdte Posztobányi Andor, aki azt is hozzátette, Vastag Csabának akkor sem hagynak nyugtot, amikor az énekes nem a színpadon van. “Haza sem tud menni anélkül, hogy ne állnának ott a háza előtt, ez pedig nagyon zavaró. Olyan is előfordult már, hogy egy kolléganőnk nevében írogattak a többi rajongónak bántó üzenteket” – folytatta a menedzser, aki azt is kiemelte, egyelőre nem tettek feljelentést, szeretnék ezt az ügyet anélkül megoldani, hogy bárkinek bíróság előtt kelljen megjelenni miatta. “Nem szeretnénk elrontani a most közelgő ünnepet, szeretnénk, ha rajongóknak sem kellene ilyesmivel foglalkozniuk, egyszerűen csak most jött el az a pont, hogy tarthatatlanná vált a helyzet” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Vastag Csaba menedzsere.

A videóra kattintva megnézheted Vastag Csaba, Már tudom című számához készült klipjét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top