Sztárok

Katalin hercegné és elődei: a királyi család kismamái

Már csak pár hét, és világra jön Katalin hercegné második gyermeke. A kismama hercegnével tele van az internet, a legtöbb magazin címlapján ő mosolyog. De emlékeztek még, milyen volt Diana hercegné állapotosan? Vagy láttál már képeket Erzsébet királynőről kismamaként? Nem? Akkor most fogsz!

II. Erzsébet királynő

A királynő négy gyermeket hozott világra. Amikor Károlyt és Annát várta, visszavonult, de 1960-ban és ’64-ben, András és Edward születésekor már királynőként ezt nem tehette meg, vállalt pár szereplést. De terhesen már nem nyitotta meg a parlamentet, fején a több mint ötkilós birodalmi koronával, ez volt az egyetlen alkalom, amikor legfontosabb államfői feladatát kihagyta. Helyette puzzle-t rakott ki, máig ez az egyik kedvenc időtöltése.

Megnézem
Összes kép (1)

Anna hercegnő

Már öt éve házas volt, amikor teherbe esett első gyermekével. Peter 1977-ben, Zara 1981-ben született. Ők a királynő első unokái, és az elsők a királyi családban, akik kórházban születtek. Zara pár héttel Károly és Diana házasságkötése előtt jött világra, az esküvő volt a szülés utáni első nyilvános megjelenése Annának. Igaz olyan bomba formában volt, hogy senki meg nem mondta volna róla, hogy 75 nappal korábban szült.

Megnézem
Összes kép (1)

Diana walesi hercegné

Még nem volt 22 éves, amikor 11 hónappal a férjhezmenetele után világra hozta Vilmos herceget. Diana élvezte a terhességet, nem rejtegette pocakját. Igaz, az megviselte, amikor hat hónapos terhesen paparazziképek készültek róla, amint a Karib-tengeren strandol. Második terhessége már nehezebb volt, reggeli rosszullétek gyötörték. Diana 1984. szeptember 15-én hozta világra Harryt, és akárcsak az első szülésekor, Károly herceg most is felesége mellett volt.

Megnézem
Összes kép (1)

Sarah yorki hercegné

1988 elején hatalmas meglepetést okozott, amikor bejelentették, a királynő másodszülött fia, András és felesége, Sarah első gyermeküket várják. A szilaj, vörös hajú yorki hercegné ugyanis kijelentette, sokáig nem akar gyermeket. A királynő viccelt is vele, hogy biztosan hiányérzetük volt az előző évi karácsonyi képeslap láttán, melyen az uralkodópár négy unokájukkal volt látható. A hercegné egyik lánya, Beatrix, természetes úton, míg másik gyermeke, Eugénia hercegnő, császármetszéssel született.

Megnézem
Összes kép (1)

Zsófia wessexi grófné

A királynő legkisebb fiának a feleségét két évvel a házasságkötésük után méhen kívüli terhességgel szállították kórházba. További két évet kellett várni a gyermekáldásra, érthető módon Zsófia a terhessége alatt alig mozdult ki otthonról. Amikor második gyermekét várta, már bátrabb volt, sokkal több nyilvános szereplést vállalt.

Megnézem
Összes kép (1)

Zara Phillips

Anna hercegnő lánya, Zara igazi harcos típus. De immár nemcsak élsportoló, hanem rettentő boldog édesanya is. Zara egyébként a sportot a kis Mia világrajövetele után sem hagyta el, sőt! Célja, hogy kijusson a riói olimpiára is.

Megnézem
Összes kép (1)

Autumn Phillips

A királynő legidősebb unokájának, Peter Phillipsnek a kanadai hitvese, Autumn már kétszer is volt terhes: 2010-ben és 2012-ben.

Megnézem
Összes kép (1)

 És akiről naponta látunk kismamaképeket: Katalin hercegné

 

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top