nlc.hu
Sztárok
Lesifotós gázolta el Ryan Reynoldsot

Lesifotós gázolta el Ryan Reynoldsot

Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett Ryan Reynolds. A színész éppen sétált, amikor egy paparazzo elütötte.

Ryan Reynolds szerencsére sérülés nélkül úszta meg az esetet, ami egy vancouveri hotel mélygarázsában történt. “Ryan a parkolóban sétált, amikor egy lesifotós az autójával nekiütközött. A paparazzo azonnal elhajtott. Szerencsére a színész jól van” – adott ki közleményt Ryan Reynolds szóvivője. A gázolóról egyelőre a rendőrség nem közölt több információt. A színész, akinek nem rég született meg közös kislánya Blake Livelyvel, néhány hete van Kanadában, ahol új filmjét forgatja.

Ám nem Ryan Reynolds az egyetlen sztár, akit veszélyes helyzetbe került lesifotósok miatt. Nicole Kidmant egy divatbemutató után egy biciklis paparazzo gázolta el. Justin Biebert pedig egy fényképész halálával hozták összefüggésbe, mivel a fotóst akkor ütötte el egy autó, mikor a tinisztárt próbálta meg lencsevégre kapni. Nem is beszélve Diana Hercegnő tragikus haláláról, aki a paparazzok elől menekült autójával, mikor végzetes baleset áldozata lett.

Azonban a sztárok és a lesifotósok viszonya nem mindig ennyire kiélezett. Alyson Hanniganre a napokban kerékcsere közben bukkant rá egy paparazzo, aki végigfotózta a történéseket, miközben a színésznő kedvesen mosolygott rá.  A lesifotósokkal való játékban pedig az abszolút győztes Dustin Hoffmann, aki az elmúlt időben bújócskázással szórakoztatja magát és a nyomában járó fotósokat.

Galériánkra kattintva felidézheted, milyen volt Ryan Reynolds és Blake Lively esküvője:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top