TV-sztárok

Nicole Richie miatt földre dobta saját gyerekét egy lesifotós – fotó

Az Instagramra töltötte fel azt a montázst Nicole Richie, amin látszik, hogy a fotós kislánya a földön fekszik, miközben apja fényképezi a hírességet. A valóságshow-sztár mélységesen felháborodott.

Számtalan szomorú esetről hallottunk már, ami a fotósok megszállottsága miatt történt. Gondoljunk csak Lady Diana halálára, a lesifotósra, akit akkor gázoltak halálra, amikor Justin Biebert akarta lencsevégre kapni, vagy épp Katalin hercegné félmeztelen napozós képeire. Most pedig Paris Hilton egykori „öribarija”, Nicole Richie örökítette meg telefonjával, ahogy egy lesifotós a saját gyermekét dobta a földre, hogy elcsípje a hírességet a Los Angeles-i reptéren.

Nicole Richie miatt földre dobta saját gyerekét egy lesifotós - fotó


„Magával cipelte szerencsétlen kislányát a New Yorkból Los Angelesbe tartó járatra, amin utaztam. Ahogy lerohant a gépről a kicsivel, a földre dobta, csakhogy lekaphasson engem. A kislány ott feküdt a földön és zokogott!”
– közölte a kétgyermekes anyuka feldúlt írását a TMZ. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pillanat, amikor ledobja a kislányt az apukája, nem lett megörökítve, de tény, hogy jól kivehető, ahogy a gyermek a földön fekszik, miközben fotós édesapja bőszen kattintgatja a kameráját.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top