Sztárok

A munkanélküliség miatt gazdagodott meg Zach Galifianakis hasonmása

Elvis után talán Michael Jackson imitátorainak száma a legmagasabb, de az egyik leghíresebb hasonmásának sorsa is kísértetiesen felidézi a sztárét. Zach Galifianakis dublőre pedig talán az egyetlen ember a Földön, aki abból kovácsolt előnyt, hogy miután kirúgták a munkahelyéről, elhanyagolta magát. Az Odee összeszedte a legfurcsább sorsú sztárimitátorokat.

1. George Clooney hasonmása mocskos ajánlatot kapott

Gary Tate-et gyakran találják meg furcsábbnál furcsább ajánlatokkal. Legtöbbször hölgyek szeretnének randevúzni vele, de előfordul, hogy szexuális fantáziálásaikat szeretnék a valóságban is átélni George Clooney imitátorával – aki egyébként szerintem egyáltalán nem hasonlít a színészre. Egyik ilyen alkalommal a színész egyik rajongója 2,5 millió forintnak megfelelő mennyiségű dollárt ajánlott a férfinek, ha lefekszik vele és eljátssza, hogy ő George Clooney. Tate visszautasította az ajánlatot.

A munkanélküliség miatt gazdatott meg Zack Galifianakis hasonmása

2. Michael Jackson imitátorát letartóztatták

Michael Johnson nem csak a nevében hasonlít a pop királyához. A férfit ugyanis gyerekmolesztálás miatt vették őrizetbe néhány évvel azután, hogy kirobbant Michael Jackson első molesztálási ügye. Johnsonról azonban kiderült, nemcsak zaklatta a 12 és 17 év közötti fiúkat, de arra is rávette őket, hogy raboljanak ki házakat, boltokat és lopjanak kocsikat.

A fotón Michael Jackson látható
A fotón Michael Jackson látható

3. Zach Galifianakis hasonmása jól járt a kirúgással

Thaddeus Kalinoski annyira elkeseredett, amikor elbocsátották a munkahelyéről, hogy bánatevésbe kezdett és szakállat növesztett. Néhány hónap elteltével azonban azon kapta magát, hogy egyre jobban hasonlít Zach Galifianakisra, így jelentkezett a színész hasonmásának. A Másnaposok harmadik része óta alkalmazzák is, sőt azóta rendszeresen privát eseményeken is megjelenik a színész imitátoraként.

Thaddeu Kalinoski
Thaddeu Kalinoski

4. Oprah Winfrey hasonmásának története igazi csoda

A kilencvenes években Carol Woods és három gyermeke elvesztették otthonukat és egy autóba kényszerültek. Sokáig a négykerekűben éltek, míg végül az egyik rokonuk befogadta őket kaliforniai otthonába. A környékbelieknek pedig feltűnt a hasonlóság közte és a népszerű tévés-producer Oprah Winfrey között. 2007-ben Carol jelentkezett egy hasonmásversenyre, amit ugyan nem nyert meg, ám karrierje így is beindult: azóta számtalan születésnapi partira és különböző eseményekre hívták meg, mint Oprah hasonmását.

A munkanélküliség miatt gazdatott meg Zack Galifianakis hasonmása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top