Sztárok

Bobby Brown: “Bobbi Kristina felébredt a kómából”

Január vége óta feküdt kómában Bobbi Kristina, Whitney Houston és Bobby Brown közös gyermeke. A fiatal lányt, édesanyjához hasonló módon, egy fürdőkádban begyógyszerezve találták meg. Azóta már többször felröppent a hír, hogy a 22 éves lányt lekapcsolják a lélegeztetőgépről, ám a legfrissebb hírek szerint van remény a felépülésére.

Bobby Brown szombati koncertjén nagy bejelentést tett lánya, Bobbi Kristina állapotáról. “Bobbi ébren van. Rám nézett” – jelentette be hatalmas tömeg előtt Whitney Houston egykori férje.

Azonban a család többi tagja vagy a kórház illetékesei még hivatalosan nem erősítették meg a hírt, így addig is kérdéses, vajon Bobby Brown mit ért azalatt, hogy a lánya ébren van – írja a TMZ. Egyrészt lehetséges, hogy valóban kijött a január 31-e óta tartó kómából, bár az orvosai korábbi nyilatkozatai alapján erre igencsak kicsi az esély, másrészt azonban előfordulhat, hogy Bobbi Kristina éber kómában van. A 22 éves lányra január végén, anyja halálának harmadik évfordulója előtt 10 nappal találtak rá begyógyszerezve, ugyanúgy, mint ahogy Whitney Houstonra 2012-es halálakor. A baleset körülményei sokáig kérdésesek voltak, egy ideig a férjét is gyanúsítottként kezelték a történtekkel kapcsolatban. Ám nagyobb a valószínűsége, hogy Bobbi Kristina önkezével próbált véget vetni az életének, a lány korábban ugyanis súlyos drogproblémákkal küzdött, és édesanyja halálát sem tudta feldolgozni.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top