Sztárok

Az enHome segít, hogy 0 Ft-ra csökkenjen az áramszámlád!

Ehhez csupán napsütésre és egy jól megtervezett napelemes rendszerre van szükséged, amellyel Te magad biztosíthatod otthonod villamosenergia-ellátását.
Manapság, a globális felmelegedés korában a környezettudatos energiafelhasználás kezd a mindennapjaink részévé válni.
Az enHome segít, hogy 0Ft-ra csökkenjen az áramszámlád!

Energiatakarékos égőket használunk, odafigyelünk, hogy lehetőleg “A”, sőt, “A+”, illetve “A++” energiaosztályba tartozó háztartási készülékeket vásároljunk. Ebben két dolog motivál minket: egyrészt szeretnénk takarékoskodni, másrészt egyre inkább megértjük, hogy a jelenlegi energiafelhasználási szokásaink a jövőnket veszélyeztetik, azok megváltoztatásában, így a környezetvédelemben nekünk is szerepet kell vállalnunk.

Az enHome segít, hogy 0 Ft-ra csökkenjen az áramszámlád!

A megújuló energiaforrások saját otthonodban való felhasználása nagy lépést jelenthet annak érdekében, hogy közelebb kerülj az előbb említett célokhoz: vagyis jóval többet spórolj, és a környezetet is hatékonyabban óvd! Ne aggódj, ennek érdekében nem kell saját víz- vagy szélerőművet építened, sőt hőforrások után sem kell kutatnod a kert végében. Ennél sokkal egyszerűbb a megoldás. Hasznosítsd a nap energiáját, és válts napelemre, biztosítva ezzel otthonod teljes villamosenergia-ellátását! Igen, jól hallottad, ezzel a megoldással szinte nullára csökkentheted az áramszámlát, hiszen a villamos energiát Te magad állíthatod elő a nap energiájának felhasználásával.

Az enHome segít, hogy 0 Ft-ra csökkenjen az áramszámlád!

Ha elhatározásra jutottál, és szeretnéd Te magad megtermelni otthonod villamosenergia-ellátását, fordulj az enHome-hoz, akik az Elmű-Émász Társaságcsoport támogató szakértelmével biztos partnerként nyújtanak segítséget. Élen járnak a napelemes rendszerek kiépítésében, és teljes körű, kulcsrakész megoldásokat kínálnak az egész országban. Tényleg mindent elintéznek helyetted, a tervezéstől a kivitelezésig. Ha azt gondolod, hogy ez csillagászati összegekbe kerül, akkor eláruljuk Neked, hogy már bruttó 1 200 000 Ft-tól bárki számára elérhető! Ráadásul az enHome szakértői személyre szabott, optimális megoldást kínálnak, figyelembe véve az ingatlanod helyi adottságait, felmérve az energiafogyasztási szokásaid és a jövőbeli igényeid is. Szinte bármilyen típusú tetőre fel tudják szerelni az általuk kínált napelem rendszereket, amelyekre hosszú távú garanciát vállalnak.

Az enHome segít, hogy 0Ft-ra csökkenjen az áramszámlád!

Ha szeretnél többet megtudni a napelemes rendszerekről, illetve kíváncsi vagy, a Te otthonod pontosan milyen feltételek mellett tehető önellátóvá a villamos energia előállításában, kérd az enHome személyre szabott, egyedi ajánlatát!

www.enhome.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top