Sztárok

Kulka János új életet kezdett

Fordulóponthoz érkezett Kulka János. Véget ért egy fontos kapcsolat az életében. Ennek hatására úgy döntött, teljesen új életet kezd.

Kulka János rájött, hogy nincs megelégedve önmagával. “Néztem magam a tükörben, és arra gondoltam: én nem így akarok kinézni. Nem akarok többé pocakos, puhány, punnyadt pasi lenni. Csinálok magamból egy másik embert! Nyilván vannak dolgok, amiken nem tudok változtatni, például, hogy meleg vagyok és ötvenhat éves, de azon igen, hogy jó legyen tükörbe nézni. Úgyhogy elmentem konditerembe, és leszoktam a dohányzásról. A paleó is nagy élmény volt eleinte, mert kiderült, hogy le lehet fogyni tizenöt kilót anélkül, hogy komolyan sanyargatnám magam. Nem tudom, ez beteges hiúság-e, de jól esett” – nyilatkozta a Playboy magazinnak Kulka János. A színész rengeteget fogyott, ezért a diétát édesanyja kérésére abbahagyta, nehogy átessen a ló túlsó oldalára és evvel veszélyeztesse az egészségét – írja a Bors.

Kulka János új életet kezdett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top