Sztárok

Majka távozik a TV2-től?

A Blikk információi szerint az RTL Klub szívesen látná Majkát a Hungary’s Got Talent műsorvezetőjeként, ám ezt a TV2 sem hagyja szó nélkül

A Blikk úgy tudja, sokkal nagyobb összegért csábítgatja Majkát az egykori anyacsatornája, mint amennyit jelenleg kap, egy neve elhallgatását kérő személy információi szerint felmerült ugyanis, hogy esetleg ő és Sebestyén Balázs lesznek az ősszel induló Hungary’s Got Talent műsorvezetői. Bár az RTL Klubon vált ismertté, Majka 2010 óta olyan műsoroknak lehetett az arca a TV2-n, mint az Ezek megőrültek!, A nagy duett, a Sztárban sztár vagy a Rising Star. Sőt, a Na neee! című talkshow-val még saját produkciót is kapott, és a csatorna továbbra is számít rá.

Hogy melyik csatorna győzedelmeskedik, egyelőre nem lehet tudni.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy Majka neve felmerült a Hungarys Got Talent kapcsán, csak annyit mondott, hamarosan bejelentik, hogy kik vezetik majd a műsort.

Majka az egyik legprofibb műsorvezető, amit legutóbb a Rising Starban is bizonyított. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá. Majkával legközelebb most vasárnap az Összezárva Friderikusszal című műsorunkban találkozhatnak a nézők” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Majkáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top