Sztárok

Majkánál betelt a pohár

Annak ellenére, hogy Majkát gyakran láthatjuk a tévében, különböző műsorokban, a zene a legfontosabb számára. Bár a közönség imádja, az ózdi hős úgy érzi, a szakmában nem kapja meg a neki kijáró elismerést, most pedig betelt nála a pohár.

Majka szerda hajnalban egy nagyon indulatos bejegyzést osztott meg Facebook-oldalán, amelyben arról ír, nem érti, az ő zenéjét miért nem játsszák annyit a rádiók, mint másokét, és miért nem fogalakozik zenekarával a szakmai sajtó. Majkából az váltott ki indulatot, hogy egy zenei magazin legfrissebb számában Fluor Tomi új formációja, a Wellhello szerepel. “Szeretném leszögezni, hogy a posztom egyáltalán nem a Wellhello ellen irányult, egyszerűen csak rosszul érintett, hogy nem értem, azok után, amilyen zenei sikereink vannak, miért azokat a srácokat keresik fel és nem minket” – fakadt ki Majka.

Majka ettől borult ki teljesen

“A Petőfi és a vidéki rádiók játsszák a zenéinket, de a Class FM például soha” – magyarázta a rapper, aki azt is hozzátette, úgy véli, a háttérben személyes feszültségek állhatnak. “Csak azért zavar ez a helyzet, mert bár hatalmas a rajongótáborunk, a közönségnek van egy olyan része, akiknek a rádiók és újságok mutatják meg, mi a menő, és ezekben mi nem szerepelünk. Annak ellenére, hogy a Belehalok című dalunkkal több mint harmincmilliós nézettséget értünk el a YouTube-on, és ezzel hazai rekordot döntöttünk” – mondta csalódottan Majka.

Fluor Tomiékat is megkerestük, hogy megkérdezzük tőlük, mit szóltak a rapper bejegyzéséhez. “Természetesen láttuk a posztot, de nem zavar minket, nem érezzük bántónak. Sőt, Majkával kifejezetten jó kapcsolatot ápolunk” – árulta el nekünk a Wellhello menedzsere.

A Class FM-től nem kívánták kommentálni Majka posztját.

Tisztázzuk mar a legelején . Szeretem a Wellhello-t. Kurva jo a Rakpart, az Apu vedd meg is fasza ötlet , es a legújabb…

Posted by Majka on Tuesday, March 31, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top