Sztárok

Liptai Claudiáról még nem láttál ilyen megható fotót

Liptai Claudia anyák napja alkalmából olyat tett, amit nagyon ritkán szokott. Megmutatta tündéri kislányát, akit most te is megnézhetsz.

Számos megható posztot és fotót osztottak meg hétvégén a magyar sztárok, akik elbüszkélkedtek azzal, hogyan ünnepelték az anyák napját. A vidám nap alkalmából Liptai Claudia közös képet készített nyolcéves lányával, Pankával. Liptai Claudia a fotó mellé őszintén írt arról, hogyan éli meg az anyaságot.

Életem legjobb, legkönnyebb, legnehezebb, legizgalmasabb szerepe az Anyaság. Ezért tiszta szívből ölelek minden anyukát, nagymamát, dédit, a földön és az égben! ????????????Fotó: TMC Management

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Saturday, May 2, 2015

Szintén nagyon szép bejegyzést osztott meg Hódi Pamela, aki egy hosszabb írással köszöntötte édesanyját és kislányát, Natasa Zselykét. Sőt, Pamela arról sem feledkezett meg, hogy néhány kedves szót intézzen gyermeke apjához, Berki Krisztiánhoz.

Nem voltam tervezett gyermek! Ez semmit nem jelent, hiszen tudom és érzem hogy Anyukám egyik legnagyobb kincse vagyok a…

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Sunday, May 3, 2015

Az anyák napja Dobó Katát is annyira megérintette, hogy Facebookon megmutatta lányát, Szofit. A színésznő kislányát már sokféle sejtelmes fotón láttuk, ez alkalommal egy rajzon.

Szofi-egy barátnőm rajzán-, és én Boldog Anyák napját kívánunk!

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Saturday, May 2, 2015

Talán Lilutól sem láttunk még ennyire bensőséges fotót, mint most anyák napján. Az RTL műsorvezetője kisfiával és egy nagy öleléssel ünnepelt. Közös képüktől mi is teljesen elérzékenyültünk.

A legnagyobb boldogság….amikor megölel…

Posted by Lilu on Sunday, May 3, 2015

Demcsák Zsuzsát pedig egy nagyon különleges ajándékkal lepte meg kisfia, aki egy bizonyítványt állított ki édesanyja számára. Most már tudjuk, a Mokka háziasszonya rosszalkodásból: fantasztikus.

Megkaptam a bizonyítványom????!

Posted by Zsuzsa Demcsák on Sunday, May 3, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top